• Híreink
  • Három válogatotti kvótát szereztünk!

Három válogatotti kvótát szereztünk!

Június 10-én, Szombathelyen került megrendezésre a Masters kategória országos bajnoksága. A tét a válogatott státusz megszerzése, ami feljogosít az ősszel, Budapesten megrendezésre kerülő Világbajnokságon való részvételre.

DSC 0012

Három fő képviselte csapatunkat.

Dr. Linczmayer Szilvia a világkupán nyújtott teljesítményével valószínű elijesztette ellenfeleit, mert nem mertek kiállni ellene, így mérkőzés nélkül szerezte meg a világbajnoki kvótát.

Csikós Péter és Tóth László egymás ellen mérte össze tudását mind a light, mind a kicklight szabályrendszer -94 kg súlycsoportjában. „Szikrázó ütések és villanó rúgások” jellemezték mindkét mérkőzést, aminek az elmosódott fotók is bizonyítékai. A lightban Péter rúgásai, cikázása a talajon utólérhetetlennek bizonyult és szoros, ámde mindhárom bírónál egyértelmű különbséggel biztosította fölényét. Laci sem vette ezt tréfára, mert a kick-light küzdelem ennek inverzét mutatta. Határozott kéztechnikái és combra mért pontos rúgásai mutatták, ez az ő világa. Így megosztoztak a súlycsoport két szabályrendszerén. 2017 – 94 kg Masters light-contact válogatottja Csikós Péter, míg kick-light bajnoka és ezzel válogatottja Tóth László.

Jó felkészülést és sok sikert nekik a világbajnokságon!

 DSC 0021 DSC 0022 DSC 0025 DSC 0015 DSC 0017