Menetelés a döntők felé!

A világbajnokság harmadik napján ketten is pástra léptek a Hunyadisok közül.

laci 3nap

Először Csikós Péter mérte össze tudását egy Mexikói illetőségű harcossal:

Péter hamar az értésére adta, csak a legrosszabbra számíthat. Villámgyors támadásokkal gyűjtötte a pontokat és ennek nem találta az ellenszerét a Dél-Amerikai.

Az első menet végére már 8:0 volt a különbség. Ekkor Péter azt mondta, beveti a titkos, farkas technikát, amiről Jároszkievicz Krisztiánnal, csak közös erővel tudtuk lebeszélni, így ennek a bemutatása marad a döntőre. A második menet nem is ment végig, mert hamar kialakult a 12:2-es végeredmény, így technikai KO-val ért véget a küzdelem.

Csikós Péter a döntöben, hatalmas öröm.


Ezek után következett Tóth László, akinek Dél-Afrikai ellenfél jutott. Egy Olaszt vert meg azért, hogy Lacival játszhasson.

Az előző meccsén fáradtnak tűnt, így joggal bízhattunk abban, hogy Laci ellen is így lesz. Hát, nem így lett, mert végig határozottan támadott.

Az első menet kiegyensúlyozott küzdelmet hozott. Fej-fej mellett haladtak a pontszámokat tekintve. Következett a második menet, ami hasonlóképpen kezdődött, de egyre jobban érvényesült Laci remek kondija. Ugyan az ellenfél is jól bírta, de percről-percre érezhetőbb lett a tudásbéli különbség, ami végül határozott 7-8 pontos különbségű győzelmet hozott a Hunyadis számára.

Megvan a második döntős is. Bravó Laci.


Gratulálunk mindkét fiúnak, remek teljesítményt nyújtottak! Hajrá Magyarok, Hajrá Hunyadi!