InterSport Kupa 2017

Az idei Intersport kupán 6 egyesület 54 versenyzője tette mérlegre tudását, felkészültségét: Mogyoród, Ráckeve, Csepel 2 egyesülete, Budaörs és a Hunyadi SE vett részt, majdnem száz nevezéssel.

megnyito

Csapatunk 4 fővel képviseltette magát az Intersport kupán.


Először a két hölgy, Traumi Zoé és Jámbor Karolina mérte össze erejét light contactban.

2

Edzésen általában Zoé dominál, ezúttal azonban Karolina kezdett jobban. Zoé az erős jobb egyeneseivel, míg Karolina köríves rúgásaival volt eredményes. Fej-fej mellett haladtak egészen a második menet közepéig. Az utolsó percben Karolina volt pontosabb és ért el tiszta pontokat. A szoros mérkőzés Karolina irányába billent és ezzel nyerte a súlycsoportot.

díj 2


Ezek után ismét a két lány lépett pástra, ezúttal point-fighting szabályrendszerben. Karolina először nyert és ezzel döntőbe került, míg Zoét legyőzte ellenfele, így a harmadik helyért játszhatott. Zoé erre a meccsre nőtt fel a feladathoz és magabiztos pontkülönbséggel verte ellenfelét és lett bronzérmes. Karolina pedig egy ügyes Csepeli hölggyel mérkőzött a döntőben. Karolina indulatai kicsit elszabadultak, így sajnos két pont levonássel sújtották, ezüstérmet szerzett.

díj 3


Az első Hunyadis fiú Buttyán Bence volt. Hozzá mérkőzött be két fiú. A győztes Mogyoródról jött és kifejezetten rutinos technikákkal verte magasabb ellenfelét, így Bencének nagyon igyekeznie kellett. Az első menetben egyenlő arányban szerezték a pontokat. Hol Bence, hol az ellenfele vezetett, de a végén egál lett. Kezdődött a második menet. Bence ráérzett a ritmusra és folyamatosan növelve a kettejük között lévő különbséget, végül 7:4-re győzedelmeskedett, aranyérmet szerezve ezzel a súlycsoportban.

ben 3


Kiss Zsolt light contacban mérkőzött egy nála jóval testesebb fiúval. Zsolt nagy jobb horgokkal szerzett pontokat, míg ellenfele egyenesekkel próbálkozott. A két menet óriási harcot és rengeteg pofont hozott. Adtak is, kaptak is rendesen. Zsolt, saját bevallása szerint elfáradt a végére és túl mélyre engedte le a fejét, ezért mínusz pontokat kapott, ami el is döntötte a küzdelmet.


A végére még egy meglepetés. A kadett 2-es korcsoportban a legtechnikásabb fiú Buttyán Bence lett, minek elismeréseként egy gyönyörű kupát kapott.

legt


Összességében 2 arany, 3 ezüst és 1 bronzérmet szereztek csapatunk tagjai.csapatunk

Gratulálunk a szép teljesítményhez. Hajrá lányok, hajrá fiúk, hajrá Hunyadi!