Háromból kettő!

A Hunyadi SE három fővel képviseltette magát a pointfighting Országos Bajnokságon.

megnyito

Mészáros Márk kezdte a sort. Egy békéscsabai versenyzővel mérte össze erejét. Az első menet kiegyensúlyozott küzdelmet ígért. Fej-fej mellett haladtak a pontszámokat tekintve. Egyszer Márknak sikerült leindulnia ellenfelét, egyszer az ellenfélnek. A második menet viszont már másként alakult. A Hunyadi SE versenyzője elkezdte használni a lábát és mindezt annyira gyorsan tette, hogy háromszor is fejbe tudta rúgni ellenfelét. Végül 16:6-ra, meggyőzöen bizonyította, ő a jobb.

mark

Másodikként Koknya Péter következett. Komoly súlyt adott le a mérkőzés előtt. Egy súlycsoporttal lejjebb lépett ugyanis a pástra. Az utóbbi időben fantasztikus formát produkált, így joggal voltak reményeink. Az ő ellenfele is békéscsabai volt. A nagy súlyveszteség viszont elvette Péterünk erejét, így nem bírt, az amúgy jól képzett ellenfelével. Ennek ellenére maximálisan odatette magát és szerzett is remek pontokat, de e mellé kellett volna az az erő, ami ez úttal nem állt rendelkezésére.

koknyapeti

Végül Csikós Péter zárta a sort. Gere Mártonnal játszott, aki kifejezetten jó teljesítményt nyújtott. A mérkőzés kimenetele azonban egy percig sem volt veszélyben. Péter vigyázott arra, nehogy begyűjtsön egy sérülést, azonban így is 7:3-ra győzedelmeskedett.

csiki

A magyar válogatott tagjaként idén 3 ember képviseli csapatunkat: Dr Linczmayer Szilvia, Tóth László és Csikós Péter.

Mészáros Márk ugyan szintén nyert, de nem érte még el az elvárt minimum életkort, így nem lehet ott a világbajnokságon.

A többiek válogatott edzőtáborban készülnek a megmérettetésre.