Hunyadi Edzőtábor 2021

Idén új helyre költözött a Hunyadi SE edzőtábora. Balatonfenyvesen a Balaton partján kezdett bele a megjelent 30 kickboxos a munkába.

napv

Nem kis eredmény ez a Covid után újjáéledő résztvevői létszám. Ezen kívül több régi versenyzőnk is segítette időleges részvételével az edzésmunkát. Ring Gábor, Torma Zoltán és Káldos Levente. Végig velünk volt még Kónya Gabi is, aki nem edzett, mert éppen a gyermekáldást várja, de úgy érezte, jól fog esni neki együtt tölteni az időt. A kezében lévő apró ajándék is jelzi, még meg sem született a kicsi, de már most elköteleződött. :-)

Gabi

A tatamit rekortánnal borított talajra tettük és hatalmas napvitorlákkal napmentesítettük a területet. Az edzéseken futottak, úsztak, kéz –és lábtechnikát gyakoroltak a Hunyadisok. A különböző küzdelmi fajtákra pedig erre felkészült edzők képezték a komoly akaraterő próbán résztvevőket.napv 2

A mozgások után azonnal a vízben pihentették az izmaikat a megfáradtak, ami a regenerációjukat is segítette. Nem megszokott módon az étkezések színvonala és mennyisége és szuper volt. A szabadidejükben pedig fürödtek, esti sütögetésen vagy éppen vetélkedőkön vettek részt, just-dance vagy karaoke programokon ügyeskedtek. A komoly munka végeztével a nagy fejlődés mutatta, nem csak a helyszín bizonyult tökéletesnek, de a kickboxosok is teljes erejükből, szívükből teljesítettek. A hét végén megtartott értékelésen az edzők szavaztak arról, kik fejlődtek a leginkább és kik tették bele legjobban a szívüket az edzésekbe. Az előbbieken Buttyán Botond és Verbai Nimród, míg utóbbin Domokos Dominik lett kiemelve. Köszönet érte az edzőknek is.

víz

Az utolsó, önkéntes mozgásunkat pedig részben vízben teljesítették a leglelkesebbek. Ezzel az élménnyel zártuk a tábort.

vizes edzés

A helyszínnel és a tábor körülményeivel is elégedettek voltunk, így terveink szerint ugyanide térünk vissza jövőre is. Hajrá Hunyadi!

este