Nádudvar Kupa, 2023. 05. 13.

A 13. nap májusban szerencsét hozott a Hunyadinak a Nádudvar Kupán, ahol 37 egyesület, 570 versenyzője vett részt. Egyesületünket 3 fő képviselte az országos versenyen. Eredményünk 2 arany, 1 ezüst. Koknya Péter pedig a bírói kart erősítette, remek teljesítménnyel.

Csarnok

Sipos Erik: Kedves nézőink, kedves hallgatóink, Sipos Eriket kérdezzük, a light-contact versenye után, milyen eredménnyel zárult a mérkőzésed? „Második lettem, aminek eléggé örülök, de viszont sajnos kikaptam a döntőben. Ha a kondim jó lenne, szerintem megnyerhettem volna a meccset.” Volt, amiben úgy érezted, jobb vagy az ellenfelednél? „Nekem jobban fent volt a kezem.” Mivel szerezte ő a pontjait? „Rúgásokkal.” Legközelebb, miben leszel jobb? „A rúgásokat próbálom kimozogni és elkapni a ritmust.” Köszönjük, sok sikert Erik, csak így tovább!

Déri Benedek: Hogy érezted magad életed első versenyén? „Nem izgultam, különösen akkor, amikor azt láttam, hogy a súlycsoport összevonás miatt kisebb ellenféllel játszom majd. Győzni akartam és úgy éreztem, meg is tudom csinálni.” Ehhez képest, hogy alakult a mérkőzés? „Az első menet után mérges voltam magamra, mert nem úgy történt, ahogy akartam, a másodikban viszont fordítottam.” (első menet vége 0:3, a végeredmény 7:3) Mi az, ami az első menetben nem jött be, míg a másodikban igen? „Eleinte nagyon el akartam találni és egyeket ütöttem, rúgtam, míg a másodikban a két percből legalább másfelet fent volt a lábam, folyamatosan rúgtam és pontokat tudtam elérni vele.” Mi a tanúsága számodra a versenynek. „Hogy több technikát kell egymás után használnom és a kezem is fejlesztenem kell.” Gratulálok az tűzkeresztséghez és az aranyérmedhez!

Lőrincz Nimród: Vadi, hogy érzed magad? Gratulálunk a győzelemhez! „Nagyon jól érzem magam, mivel a Diák Olimpián is vele döntőztem, és most visszaadhattam neki, hogy legyőzött ott, mert most én győztem le, szóval azt üzenném más embereknek is, hogy ha legyőzik, akkor is mindenki verhető, ezért ha többet edzel, akkor le lehet bárkit győzni.” Nehéz meccs volt? „Igen, eléggé, mert fárasztó volt.” Gratulálunk, nagyon ügyes voltál! „Köszönöm szépen.”

Erik

Benedek

Vadi

Mindannyian

Hajrá Hunyadi!