Közös edzés

közös 1

A Hunyadi SE csapata már a harmadik közös edzésen vett részt. Voltak már a Madár Fészek-ben, Bajnán a mieink, ezúttal azonban mi voltunk a vendéglátók. Bajnáról, a Zrínyi Akadámiából, Esztergomból, Dorogról 56 fő mozgott, izzadt, küzdött együtt velünk. A páros gyakorlatok után végre a várva-várt küzdelem következett. Jó páran bíráskodással, míg a többiek edzői segítséggel fejleszthették tudásukat. Külön öröm volt számunkra, hogy bemutatkozott Kónya Gabriella ovis csapata is, aki mellé még pár másik egyesületből jött, hasonló korú fiatal csatlakozott, játszott, gyakorolt és küzdött együtt. A mosoly és az elszántság felváltva látszott az arcukon. Két órán keresztül folyt az izzadság mindenkiről, amit az edzés végén repülő cukrok gyűjtése oldott fel. Balogh Károly és László Levente csapata is bizonyította, ők is aktívan részesei egyesületünk életének.

közös hát

közös 3

közös 2

A hunyadis szülők valóban vendégül látták a hozzánk látogatókat, mert itallal, kávéval, édességgel kényeztették nem csak a kickboxosokat, de a szüleiket és az edzőiket is. Mindenki láthatta, ez egy valódi közösség, melynek legalább olyan aktív része a szülői közösség, mint az edzésre járó gyerekeik. Köszönjük nekik is!

Közös kaja1

közös kaja

A jövő évben innen folytatjuk!

Sok mindent átéltünk ebben az évben. Rengeteg verseny, sikerek és kudarcok, sok öröm és könny, annál is több szurkolás és izgalom, kellemes összejövetelek és ami a legfontosabb, nagy fejlődés, minden téren. Gratulálok mindenkinek a közös munkához és a kiváló eredményekhez!

Kellemes ünnepeket és –nekünk valódi jelentéssel bíró- eredményekben gazdag Új Évet Kívánunk mindenkinek!

Edzők: Anita, Gabi, Károly, Levente, Levi és Zoltán