• Híreink
  • Italian World Cup and Open 2024.

Italian World Cup and Open 2024.

Hatalmas mezőnnyel indult a verseny és nem csak hogy sokan voltak, de komoly színvonalat képviseltek az indulók Jesolóban. 

Az Italian World Cup és Open összesen 43 nemzet 2780 nevezésével kezdődött. Ez nem csak hatalmas mezőnyt jelent, de komoly színvonalat is képviseltek az indulók Jesolóban. Még Braziliából és Indiából is voltak páran. Nem voltak könnyű ellenfelek, spórolósan hozható mérkőzések. A Hunyadi Sportegyesületből 10 induló volt. 

Csarnok

Számunkra nem volt éppen a legszerencsésebb verseny, már az eredményeket tekintve. Voltak gyönyörű mérkőzések, szoros pontszámok, de nem lehetünk boldogok a végeredménnyel. Csikós Péter egy ezüst és egy bronzérmet szerzett, bizonyítva ezzel van, aki nem öregszik. A többiek is szépen helyt álltak, mert senki nem kapott ki nagyobb különbséggel, de Fóti Attila és Grabovszky Mihály volt még, aki győztes mérkőzéssel hagyta el a tatamit. Levonjuk a kellő tanulságot és dolgozunk tovább.

Mindenki

Összesített eredményünk: 2 ezüst és 2 bronzérem.

Két induló küldte el riportját a versenyről:

Kopp Szilárd: Sajnos a sorsolásom sorozatban nem nekem kedvez, mindkét súlycsoportban egy jóval erősebb, tapasztaltabb versenyzővel kerültem össze, így ismét kikaptam. Nem kudarcként éltem meg, ebből is rengeteg tanultam, és tudom, hamarosan ott fogok állni én is dobogón.

Kopp Nándor: egy hónappal ezelőtt Zágrábban szintén ezzel az olasz fiúval sorsoltak össze. Úgy éreztem, most sokkal összeszedettebb voltam. Végig koncentráltam, de a bírok az ellenfelem pontjait tisztábban látták, így végül alulmaradtam, amit nagyon nehezen viseltem, úgy tűnik, ezt is tanulni kell még.

Előtt

Köszönjük a szülők, szurkolók bíztatását és segítségét!

Szurkolók

Hajrá Hunyadi!